Бареков: ГЕРБ ловят шарани като за последно с популистки обещания

Борисов лъже на ангро, защото няма кой да му опонира в медиите. Това написа във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Тъжното е, че това е на наш гръб. Баста за тези некадърници и крадци, допълни той.

Ето и целия коментар:

ГЕРБ обещава 1500 лева средна заплата, ако пак дойде на власт и управлява два пълни мандата при положение, че няма нито един изкаран пълен мандат в досегашните си опити във властта!
Това не е смешно. Тъжно е, защото е на наш гръб. Още по-тъжно е да си припомним какво обещаваха Борисов и неговите „експерти“ преди 8 години, през 2009 г. Тогава „даваха“ 900 лева минимална заплата и 1500 средна още до 2013-та, когато народът ги изхвърли с камъни, подивял от глад.
Преди осем години като журналист в БТВ направих икономическата им програма за посмешище и Борисов се отказа от нея. Сега лъже на ангро, защото няма кой да му опонира в медиите, а ГЕРБ търсят шарани като за последно.
Баста на тези некадърници и крадци, за които гласуват интересчии и глупаци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).