Бареков: Избрах Съпротивата, вместо да се продам!

Лидерът на „Презареди БГ“ и евродепутат Николай Бареков написа гневен пост в социалната мрежа по повод опита на фейк медиите да очернят името и каузата му. По думите му, обаче вместо да бъде смачкан морални и купен, той е избрал Съпротивата.

Какво още написа той в личния си профил във „Фейсбук“ вижте, публикуваме целия текст без редакторска намеса:

„Все още някои фейк медии продължават с безметежна злоба да пишат срещу мен, а с необяснима симпатия да обясняват как съм се провалил, защото морални отрепки тип „Росен Петров“ ме били напуснали. Ха-ха. Всички, които напуснаха „Бареков и ББЦ“ го направиха за ПАРИ, купени от Борисов, Ковачки или Цв. Василев. Ако ви е интересно все още, мога да Ви предложа поименен списък. Но вие вижте само как тези бивши мои депутати крепяха с гласовете си паянтовото и нелепо правителство Борисов-2 и как гласуваха 16 милиарда дълг в джоба на Борисов и дори назначаването на нелепата Кунева за министър на образованието, като в този кейс гласовете, купени от Ковачки, бяха решителните!
Вместо да бъда смачкан морално или купен, аз избрах Съпротивата! За разлика от джуджето Радан, аз останах докрай противник на управлението на Борисов и не бях купен с министерски постове, въпреки че имаше подобни срамни оферти. Останах принципен и последователен критик на тегленето на огромния дълг и на лъжата, че потънал в дупката КТБ! Продължавам да питам: кой ограби 6 милиарда от тази банка и къде са парите?!
Бях омаскарен хибридно от всички посоки на медийната олигархия, но продължавам борбата с нея! Срещу мен няма нито един факт, само клевети и обиди. Бях първият български политик, който предупреди преди 3 години, че Европа ще върви официално на две скорости, а България – на трета! Заедно със Сърбия, Турция и Албания и то заради невъобразимата корупция на самозвания ни елит начело с Борисов през последните 10 години.
Аз ли спрях реформите? Аз ли изхарчих външния дълг от над 20 милиарда за корупционни проекти? Аз ли съм виновен за корумпираната и олигархична съдебна система? Аз ли напомпах КТБ с държавни пари и аз ли я бутнах? Аз ли приватизирах цялата държава за жълти стотинки? Аз ли убивам децата ни по улиците на София? Аз ли ви домъкнах недоразуменията Фандъкова, Плевнелиев и всяка друга некадърна паплач с марка „ГЕРБ“? Аз ли превърнах олигарсите в господари на държавата, а любимите ви политици в босове на мафията? Политическата сган превърна народа в боклук, за да няма разлика между ограбени и грабители, между жертвата, глупците и престъпниците. Боклуци!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).