Бареков изригна: При Борисов лъжата е патология!

Остра реакция от страна на Николай Бареков последва след участието на Бойко Борисов в предаването „Панорама“ по БНТ. Евродепутатът беше споменат от премиера в оставка по повод идеята му за безплатните лекарска за деца и майки, която налага още през 2013 година.

Ето и коментара на Бареков:

*публикуваме без редакторска намеса

Диагнозата на пациента от Панорама (Бойко Борисов б.р.) е  „burn out“ – в най-добрия случай. Фиксация в моята персона. Дори открадна идеята ми да образоваме циганите. Ама нищо не каза за образователен ценз и за казармата. Ако беше спрял и да краде, щяха да останат дори парички за безплатните лекарства на децата, от което така го боли. Защо не спомена другите поименно!?….хем го боли и от националистите и от всичко. Горкият индивид с емоционален интелект на седем годишен, който спря афганистанците без да забележим. Сега опознава и света на българина. При Борисов лъжата е патология. Комунистите цял живот мачкали такива като него – верния син на партията, пожарникаря-комунист!?Беднякът-милиардер. Щеше да е виц, ако не беше трагедия.

Единственото вярно признание от Борисов е признанието, че е обидил много хора. Сега ще ни срещне по стълбата надолу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).