Бареков: Маските паднаха, ние сме в задния джоб на Турция

Като български евродепутат започвам силно да бия камбаната за България, но дано сделката вече не е сключена зад гърба ни.“

Вижте какво сподели във своя Фейсбук профил Николай Бареков:

Маските паднаха!
Европа коя скорост ще остави за бедна България? Само свободен пазар, за да може българите свободно да си купуваме германски стоки.
А проваленият Южен поток и унищожената АЕЦ Козлодуй в коя скорост останаха? Нали това беше цената за общия европейски пазар, която платихме?
И понеже свещената простота на нашите политици не знае отговора, питам Меркел.
Но аз мога да ви го кажа: битият-бит, ситият-сит, еб***ят-еб*н. Жалката истина е, че прословутите еврофондове не стигнаха до народа, а само направиха шепа политици свръхбогати олигарси. Несменяеми за поколения напред. Това вечно статукво ще ни бъде наследството от Европейците.
И още – неработеща държава, унищожена икономика, избягали млади хора и полудял Ердоган на границата заедно с милиони имигранти. Ние не сме в задния двор на ЕС. Ние сме в задния джоб на Турция.
И понеже „началниците“ на началника ни изоставиха, пак ще чакаме Дядо Иван да ни спаси от турците.
Кой каза, че Студената война е свършила с разпада на СССР? Може би финалът предстои.
От три години предупреждавах, че краят на илюзиите за България в ЕС идва, но вината е на национални предатели като Борисов, които откраднаха парите и изпълниха мръсната поръчка на Меркел.
Като български евродепутат започвам силно да бия камбаната за България, но дано сделката вече не е сключена зад гърба ни. Все пак, дори да ни превърнат в буферна територия, това няма да спре османската инвазия в Европа и дано доскорошните ни съюзници по общи ценности си дават сметка, че разкъсана Европа ще бъде лесна жертва за всички варвари и от Запад, и от Изток.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).