Бареков: Нямам място до „ало-измамници“, готови на всичко само и само да се шмугнат още някоя година в парламента

Затова не участвам на тези избори – нямам място до тези „ало-измамници“, готови на всичко само и само да се шмугнат още някоя година в парламента. Това заяви във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Той се възмути, че новопоявили се партийки крадат негови идеи отпреди 3 години, но което е по-лошо – нямат намерение да си изпълнят обещанията изобщо.

Ето какво още написа Бареков:

Сутринта по Нова тв на някакъв смешен дебат три партийки се надпреварваха да крадат моите идеи отпреди 3 години. Образователният ценз, трудовата повинност, безплатното здравеопазване за децата. Не е лошо, че крадат. Лошо е, че лъжат хората и няма намерение нищо да изпълнят, ако докопат депутатстването.
Един от тях бил депутат в три парламента от три партии – Мартин Димитров. Кандидатства за четвърти път от четвърта нова партия – Нова република!
Тази вечна подлога на ГЕРБ и Борисов обаче пак намери виновник в лицето на ….. Бареков!
„Новите ми лица“ били катастрофални, предупреди първата подлога другата – фалшивия бизнесмен Марешки.
Длъжен съм да им отговоря. Никога не съм бил в парламента, но вкарах 15 отрепки, които веднага ме предадоха и се продадоха на Бойко Борисов! Медиите в лицето на Нова и водещият Викторчо имат основна заслуга за това с гнусните си и безпринципни поръчкови и всекидневни атаки срещу мен само с една цел – да не преча на ментора им и да не бутам удобното им статукво. С днешна дата предалите ме отрепки са или коалиционни партньори на Реформаторите или са в небитието, но техните гласове в миналия парламент крепяха статуквото на Борисов и патериците им като одиозния Мартин Димитров.
Затова не участвам на тези избори – нямам място до тези „ало-измамници“, готови на всичко само и само да се шмугнат още някоя година в парламента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).