Бареков : разликата между Презареди БГ и другите „десни“ е, че не сме корумпирани и не сме подлоги на Борисов

Голямата разлика между мен и моята партия Презареди БГ (ББЦ) и другите псевдо или полудесни, или просто либерални формацийки е много проста – аз никога не съм участвал във властта и никога не съм бил патерица или подлога на разрушителя на дясното Бойко Борисов и ГЕРБ. Това написа във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Никога не съм практикувал корупция, допълни той.

Вижте целия му коментар:

Споделям искрено тревогата на моя добър приятел от в. „24 часа“ Kristina Krusteva за огромното разделение и пропадане в дясното. Само не виждам себе си в тези личностни междуособици.
Голямата разлика между мен и моята партия Презареди БГ (ББЦ) и другите псевдо или полудесни, или просто либерални формацийки е много проста – аз никога не съм участвал във властта и никога не съм бил патерица или подлога на разрушителя на дясното Бойко Борисов и ГЕРБ.
Никога не съм практикувал корупция и за разлика от всички бивши министри от ерата на Костов, Станишев и Борисов имам лицето искрено да искам изкореняването и.
Та затова е бездната между такива автентични лидери като мен, тръгнали от идеите си, и назначените от Драгалевци, Банкя или Капитал псевдолидери.
С една дума, скъпа Кристина, Презареди БГ и аз не сме част от мъпет шоуто, за което пишеш и се терзаеш, и на нас мафията не ни дърпа конците. Ние единствено можем да бъдем решението на проблема, който описваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).