Бареков се изправя срещу Борисов и Нинова, повежда листата в 25-и мир

Бареков се качва на ринга в 25-и мир, изправя се лице в лице с Борисов, Нинова и Сидеров. Той ще оглави и листата в родния си град Пловдив, откъдето  вече веднъж бе излъчен за депутат. Партийният лидер обаче уточни, че ако бъде избран, ще отстъпи мястото в НС на младите и компетентни българи, които ще заемат местата след него в листите. За София това е адвокат Десислава Манолкова,  която спечели делото за регистрацията на формацията  във ВАС. Тя ще оглави листата на формацията и в София-област.  В Пловдив втора в листата ще бъде известната лекоатлетка и златна медалистка Тезджан Наимова.
Водачи в депутатските листи на „Презареди БГ” ще бъдат и личности от Европейския парламент, които понастоящем са на високи позиции в секретариата на ЕКР. Георги Балабанов, който е политически съветник на Бареков в ЕП, повежда битката в родния си град Сливен и в Стара Загора, а Милена Димчева оглавява две листи в Северозападна България.  Кандидат-депутатите, съгласно законите и правилата на ЕП, ще излязат в неплатен отпуск. Те ще се завърнат в България  и ще бъдат основен проводник на антикорупционните идеи на  формацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).