Бареков: Съдът толерира беззаконието, изборите са опорочени! (ДОКУМЕНТИ)

Съдът в България не дава справедливост – той гарантира Недосегаемост на политиците и техните слуги-бюрократи, когато нарушават закона!

Това е част от написаното от евродепутатът Николай Бареков в личният му Фейсбук прафил, по повод вчерашните действия на ЦИК и насроченото и отменено на следващия ден, заседание по повод неговата жалба.

Ето какво още написа той!

Публикуваме без редакторска намеса

в България не дава справедливост – той гарантира Недосегаемост на политиците и техните слуги-бюрократи, когато нарушават закона! Вчера сам се опроверга като на единия ден насрочи заседания по моята жалба, а на другия ден в петък го отмени. Очевидно след обаждане от „високо място“. Има ли някой друг българин да не мисли като мен, че съдът в България е за да служи не на Темида, а на силните от задкулисието, които си назначават съдиите?

Вчера дори ЦИ(р)К имаше безочието да покаже и образеца на бюлетината за гласуване в изборите, която е съставена изцяло в нарушение на закона. В разпоредбите на ИК (чл.262, ал.3) изрично е упоменато, че в бюлетината НЕ СЕ ИЗПИСВА НОМЕРЪТ и НЕ СЕ ОСТАВЯ ПРАЗЕН РЕД за партия или �коалиция, която НЕ Е РЕГИСТРИРАЛА кандидатски листи! Въпреки това „компетентните“ членове на комисията поставиха No 15 и оставиха празно мястото за изписване на партията.

Вижте и снимки-доказателства за насроченото, а по-късно отменено дело, на определението на съда, публикувано в „12 без 5“, с което оставиха жалбата ми без разглеждане, и на бюлетината.

Изводите и коментарите оставям на вас, приятели..

#дасменимсистемата!  ✂️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).