Врява и безумство в театър на абсурда

Преди три години аз и моята партия ББЦ бяхме атакувани от БТВ и Нова тв, че имаме „популистка“ програма.

Това е част от написанато от  евро депутатът Николай Бареков в личния му Фейсбук профил по повод политическите платформи на партиите, които ще се явят на предстоящите избори.

Ето какво още написа той.

Публикуваме без редакторска  намеса

Преди три години аз и моята партия ББЦ бяхме атакувани от БТВ и Нова тв, че имаме „популистка“ програма. Днес идеите ми са взети от почти всички партии, но „новите проекти“ на патрЕОтите и Марешки НЯМАТ нито ред програма и БТВ и Нова МЪЛЧАТ по въпроса!

Какво излиза – или не си правиш труда да пишеш програма и обираш тихо и кротко вота на простия народ, или БТВ и Нова са изпълнили поръчка да унищожат ББЦ, която е била заплаха за спонсора им. А може би и двете възможности са верни.

Наскоро един баджак от БТВ ме нарече стара муцуна в политиката. Пък аз бях в нея само за две години, от които реални – три месеца. Никога не съм бил на държавна хранилка дори за ден.

Днес алтернатива на вечния Борисов са вечната Нинова, вечния Каракачанов и вечния Волен. Всички с 25-30 години стаж на държавна ясла. Новите муцуни са старите подлоги на Борисов – Радан, Трайчо, Христо Иванов, повечето му са били министри и са му слушали чинно брътвежите и потока на съзнанието в МС.

Врява и безумство? Фокнър, Шекспир и Бекет са го описали по свои си начини. Каква беше моята роля дотук – трагичен образ или на човек, изпреварил времето си и попаднал в театър на абсурда.

Коментара оставям на вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).