Мафията в България си има съд – Софийски градски

„В понеделник в 11:45 на обяд внасям нов сигнал срещу олигарха Иво Прокопиев и неговите съучастници с бели якички от ПроДай България.“ заяви в своя фейсбук профил Николай Бареков.

„Всеки корумпиран политик, олигарх или магистрат си купува индулгенция и излиза чист благодарение на собствениците на съда – господата Прокопиев, Калоян Топалов и Лозан Панов.
Щом няма съд, няма и държава.
Съдът си има държава, а мафията си има съд. Една партия на олигарсите си има и трите.“

Вижте пълния коментар:

Приятели, мафията в България си има съд – Софийски градски.
Всеки корумпиран политик, олигарх или магистрат си купува индулгенция и излиза чист благодарение на собствениците на съда – господата Прокопиев, Калоян Топалов и Лозан Панов.
Щом няма съд, няма и държава.
Съдът си има държава, а мафията си има съд. Една партия на олигарсите си има и трите.

В понеделник в 11:45 на обяд внасям нов сигнал срещу олигарха Иво Прокопиев и неговите съучастници с бели якички от ПроДай България. Този път за източването на близо 100 милиона лева от една българска банка!
Призовавам ви да дойдете с мен, за да протестираме пред Съдебната палата в София срещу съдийската мафия! Призовавам и симпатизантите на Презареди България (ББЦ) да дойдат на протест срещу опита на мафията, Прокопиев и съда да отстранят служебно нашата партия от изборите за сметка на тяхното мъртвородено ГМО с лидер проваления слуга на мафията Христо Иванов.
Понеделник, в 11:45, пред Съдебната палата да кажем ясно: Долу мафията на Съда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Общи условия

Този уебсайт събира информация от потребителите чрез автоматични инструменти (бисквитки). Субектите на лични данни са под защитата на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).